Η Ευρογραμμή, μέσα από ένα ευρύτατο φάσμα προτάσεων, επιτρέπει την υλοποίηση δημιουργικών λύσεων για το σπίτι. Μπορεί να ανταποκριθεί επάξεια σε όλες τις απαιτήσεις, από τις πιο ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές προκλήσεις έως τις πιο απλές ενός καταναλωτή... Μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες ενός σπιτιού ξεκινώντας απο: Κουφώματα - κουζίνες – ντουλάπες – πόρτες - πατώματα κλπ... όσον αφορά στον οικιακό χώρο και στον επαγγελματικό εξοπλισμό αντίστοιχα, μπορεί να τον πιο λιτό έως τον πιο σύνθετο επαγγελματικό χώρο: Ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα κλπ...
 
           Είναι ευχάριστο για μας, να βλέπουμε τους άλλους να προσπαθούν να μας αντιγράψουν..... Φέραμε επανάσταση με το πρωτοπόρο “Κέντρο Σπιτιού”. Η νοοτροπία που έχει δημιουργηθεί, σε πολλούς από τους ανθρώπους του κλάδου μας, σχετικά με το εμπορικό κέρδος και την “αρπαχτή” έχει φτάσει στο τέλος της εδώ και καιρό.
 
          Η “Ευρογραμμή” πιστή στις αρχές με τις οποίες σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε βαδίζει σε γερές βάσεις, ξεφεύγοντας από τα όρια των συνηθισμένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
 
          Σε πείσμα των καιρών αλλά και πολλών “καλοθελητών”, εστιάζει στην ποιότητα και την εξιδείκευση, ως βασικά σημεία διαφοροποίησης έναντι του ανταγωνισμού, αποτελεί σημείο αναφοράς κρατώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλλο στο χώρο του σπιτιού και του εξοπλισμού του, πρότυπη επιχείρηση και κόσμημα (ή στολίδι) για ολόκληρο τον νομό μας.